MENÜ

Burkolás árak

Burkoló munkák kedvező áron
Hívását bizalommal várom!
06/70-538-3872

Hasznos információk burkoláshoz

 

 Tanácsok burkolatok vásárlásához:  csempe padlólap vásárlási infók 
A burkoláshoz szükséges csempe és padlólap mennyiségének meghatározásához szükség van egy valós felmérésre. Mindenképpen hagyjunk 8-10% tartalékot a vágási, törési veszteségek fedezésére, abban az esetben, ha hagyományos hálós lerakással szeretné a lapokat lefektetni. Amennyiben a burkolás diagonál mintás lerakással lesz készítve, a vágási hulladék akár a 15% feletti mennyiséget is meghaladhatja. Egyszerre vásároljuk meg a teljes mennyiséget, mert ekkor biztosak lehetünk abban, hogy ugyanabból a gyártási sorozatból kapjuk az anyagot, így elkerülhetjük a szín és méretbeli külömbségeket. A csempe és padlólap helyes kiválasztását sok tényező befolyásolja. Ezek közé tartozik a színigényünk, a helység mérete, a helység funkciója, az építmény anyaga, a felület jövőbeli terhelési igénye, a külső behatások mértéke és milyensége. Mindezeket az adatokat alaposan végig kell gondolnunk, mielőtt lapot választunk.


 Amit tudni kell a kopásállóságról:  burkoló lapok keménysége
Pei I: csak falburkolat, a kopásállósága járófelülethez nem megfelelő.
Pei II: lakások, családi házak kopásnak kevésbé kitett belső helyiségeiben, pl.: lakó-, háló-, fürdőszobák.
Pei III: lakások, irodák erősebb kopásnak kitett felületein: előszobákban, közlekedőkben, teraszokon stb., illetve nem nagy forgalmú középületek helyiségeinek kül- és beltéri burkolataként.
Pei IV: közösségi terek, pl. lépcsőházak, közintézmények erősebb kopásnak kitett felületein.


 Segédanyag információk:  burkoló segédanyag információ
A megfelelő minőségű ragasztóanyag használatával is sok kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat. A ragasztás különösen fontos a padlók esetében. Fagyálló lapokhoz fagyálló ragasztót használjunk, mert csak így lesz a burkolat ténylegesen fagyálló. Padlófűtés esetén a ragasztónak és a fugázó anyagnak rugalmasnak (flexibilisnek) kell lennie. Az új segédanyagok segítségével, már csempe vagy padló újraburkolását is el lehet végezni. Lehetőségünk van a meglévő burkolat bontása nélkül, annak tetejére burkolni. Ehhez egy tapadóhídnak nevezett folyékony alapozóra van szükségünk. Győződjünk meg arról, hogy a régi burkolatunk biztosan áll a helyén, az esetleg hiányzó vagy hiányos lapok helyét kisimíthatjuk csemperagasztóval. A por és zsírmentes felületre felkent tapadóhíd száradása után kezdődhet a burkolás. A burkoló lapok között minden esetben fugát kell hagyni, hiszen a merev testek hő hatására tágulnak. Többféle fugaszín közül lehet válogatni, amit egy színskála segítségével tudunk kiválasztani. Rengeteg fajtájú segédanyag létezik, gyenge minőségű segédanyaggal csak gyenge minőségű munkát hozhatunk létre!


 Mi segítünk Önnek:  tanácsadó burkoló
Munkafelmérésnél és munka közben is, minden igényt kielégítő tanácsadással segítjük önt, a munkamenet helyes és egyszerűbb lebonyolítása érdekében. Segítséget nyújtunk a legmegfelelőbb segédanygok, és burkolatok kiválasztásában, hogy azok mindenben megfeleljenek elvárásainak. Segítünk a hangulatos és harmonikus otthon kialakításában, ahonnan jó elindulni és ahová jó hazatérni. Ha szükséges vállaljuk a burkolatok és segédanyagok beszerzését, és házhoz szállítását is.

Bármilyen tanácsadásért forduljon hozzánk bizalommal!
 

Asztali nézet