MENÜ

Burkolás árak

Burkoló munkák kedvező áron
Hívását bizalommal várom!
06/70-538-3872

Rólunk írt vélemények

 

Ha Ön is szeretné megosztani véleményét az általunk készített munkákról, akkor kérjük azt írja meg az alábbi e-mail címünkre: burkolas.ewk@gmail.com
Köszönjük, hogy megtisztelt véleményével!


 

idézőjel  Nálunk egy másfél szobás panellakás előszobáját kellett burkolni, illetve a fiúkra bíztuk még a gyerekszoba parkettázását is. Az előszobába végzett burkoló munka nem volt túl egyszerű, mert a beépített szekrényt nem akartuk kibontani, de burkolóink ezt is precízen megoldották. Ez a kedves burkoló csapat segített a gyerekszobában lévő parketta kiválasztásában, ami azóta is a kislányunk kedvence. A burkolatokat és a segédanyagokat ingyenesen kiszállították és felhordták a 3. emeletre. Köszönjük a segítőkészséget és a gyönyörű munkát, ja és készüljetek mert nyárra tervezzük a fürdőszoba felújítást."
Budapest, XIII. kerület - Angyalföld / Rónai család


 

idézőjel  Munkatársam ajánlotta a fiúkat, mert nála már dolgoztak és nagyon meg volt velük elégedve. Szerencsére nálunk is profi módon történt a fürdőszoba burkolás, és külön köszönet a mosdó pult megtervezéséért, és kivitelezéséért. Nyugodtan rájuk lehet bízni a burkoló munkát, amit igényesen, és tisztán végeznek el."
Budapest, XIV. kerület - Zugló / Osváth Mónika


 

idézőjel  Kádcserével kapcsolatban kerestem fel őket, mert sajnos megrepedt a régi akril kádunk alja. Nagyon gyorsan és szépen elvégezték a cserét, illetve sgítettek a kád beszerzésében is. Lebeszéltek hogy ne vegyem meg a gyári műanyag előlapot a kádhoz, hanem majd ők felfalazzák és lecsempézik. Azóta is nagyon tetstszik, gyönyörű lett a kád burkolás, és az újonnan kialakított piperepolc."
Dunakeszi / K.Zoltán


 

idézőjel  Konyhabútort cseréltünk, és gondoltuk a burkolatokat is lecseréljük. A csempe és járólap bontás után ki kellett egyenlíteni a felületeket, de ezt jelezték előre az árajánlatban is. Szerettünk volna valami egyedi mintát belevinni a csempézésbe, amit minden gond nélkül megoldottak. Nagyon korrekt, igényes munkát végző burkoló csapat!"
Budapest, XV. kerület - Újpalota / Hajdú István


 

idézőjel  Első lakásunk konyha és fürdőszoba burkolása előtt álltunk, ezért nem sok tapasztalattal rendelkeztünk e téren. Készségesen segítettek mindenben, rengeteg képet mutattak, hogy könnyebben tudjunk választani burkolatot. Elmentünk együtt a csempeboltba, ahol megtaláltuk a számunkra tökéletes csempe és padlólapot. A burkoló munka teljesen zökkenőmentesen történt, és remek minőségben végezték a munkát. Amit megbeszéltünk az elején, pontosan azt kaptuk. Köszi mégegyszer fiúk." 
Budapest, III. kerület - Óbuda / Békési László 

 

Asztali nézet